Novice

BVC standard opravljen tudi letos

Objavljeno:

Konec leta 2019 smo v podjetju Famar opravili zahtevne preskuse in postopke za pridobitev certifikata BEREAU VERITAS Certification, ki vključuje številne certifikacijske oznake, med drugim tudi sisteme zagotavljanja varne prehrane ISO 22000.

Krepitev kompetenc v okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022

Objavljeno:

V okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, smo v podjetju Famar pridobili nepovratna sredstva za izvedbo projekta E-poslovanje in digitalizacija marketinga za tuje trge. V okviru projektnih aktivnosti se je ekipa podjetja Famar udeležila usposabljanja na temo digitalizacije poslovanja na tujih trgih.

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

Objavljeno:

V okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), smo v podjetju FAMAR d.o.o. pridobili nepovratna sredstva za izvedbo projekta »Digitalizacija poslovanja na tujih trgih podjetja Famar d.o.o.« (krajše: e-Famar). V okviru projektnih aktivnosti bomo v podjetju vzpostavili portal elektronske izmenjave med poslovnimi partnerji, spletno stran in spletno trgovino za tuje trge, digitalizirali nastope na sejmih, izdelali produktno-prodajni video in krepili kompetence s pomočjo usposabljanja, predvsem z namenom večanja konkurenčnosti podjetja.

Ali želite enostavno preveriti kako bi izgledal vaš lonček? Naložite svojo grafiko